
Ryhmämenut
Me vaihdamme ruokalistan neljä kertaa vuodessa ja suunnittelemme ne sesongin raaka-aineiden mukaan. Käytämme mieluiten paikallisesti tuotettuja raaka-aineita.
Ryhmämenut tarjotaan ryhmille jossa on vähintään kymmenen henkilöä. Sama menu tulisi valita koko seurueelle. Pyydämme tilaamaan menun viisi päivää etukäteen. Lopullinen henkilömäärä, mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot ilmoitetaan viimeistään kaksi päivää ennen vierailua.
Valkoinen parsakeitto
katkarapusalaatti, rapeaa västerbottenjuustoa
Naudan ulkofile
punaviinikastike, paahdettua varhaisperunaa, parsakaalia, porkkanaa ja valkjosipulivoita
Tai
Siikafile
tilliperuna, hollandaisekastike, parsaa ja piparjuurta
Valkosuklaamousse
paistettua sokerikakkua, raparpericonsomme, mansikkaa ja marenkia
45 €
Sokerisuolattu siika
siianmäti, punasipuli, creme fraiche ja hapanjuuricrisp
Grillattu naudan sisäfile 180g
paahdettu varhaisperuna, dijonkastike yrteillä, uunitomaatti ja parsaa
Tai
Ahven
tilli-voikastike, savuahvenkroketti, ahven ballotine, parsaa, chiliä ja varhaisperuna
Crème brûlée
tyrnisorbetti, paahdettua hasselpähkinää ja tyrnikaramellia
58 €
Valkoinen parsakeitto
rapeaa västerbottenjuustoa
Gnocchi
sieniragu, salvia pesto, sitruuna ja parsaa
Valkosuklaamousse
paistettua sokerikakkua, raparpericonsomme, mansikkaa ja marenkia