Ryhmämenut
Me vaihdamme ruokalistan neljä kertaa vuodessa ja suunnittelemme ne sesongin raaka-aineiden mukaan. Käytämme mieluiten paikallisesti tuotettuja raaka-aineita.
Ryhmämenut tarjotaan ryhmille jossa on vähintään kymmenen henkilöä. Sama menu tulisi valita koko seurueelle. Pyydämme tilaamaan menun viisi päivää etukäteen. Lopullinen henkilömäärä, mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot ilmoitetaan viimeistään kaksi päivää ennen vierailua.
Hummerikeitto
Omena & sellerisalaattia
Kokonaisena paistettu naudan ulkofile
Punaviinikastiketta, paahdettua perunaa, parsakaalia, porkkanaa ja valkosipulivoita
Tai
Paistettu siikafile
Kantarelleja, ruskistettu voi-hollandaisekastiketta, soijamarinoitua kirjolohen mätiä, porkkanaa ja hopeasipulia
Sokerissa & kanelissa paistettua omenaa
Bernys vaniljajäätelöä, vadelmaa ja omenasiirappia
45 €
Sokerisuolattua siikaa, Merenkurkun siianmätiä, punasipulia, ranskankermaa, rapeaa hapanjuurimurua
Kantarellikroketti, västerbottenjuustokreemiä, jalapenoa, hopeasipulia ja friteerattua juuriselleriä
Friteerattua ahventa, tillimajoneesia ja hillotettua chiliä
Yön yli kypsytettyä karitsaa (Norra Vallgrund)
Yrttipaistinlientä, perunakakku, pikkelöityä juuriselleriä, porkkanaa ja paahdettu valkosipulikreemiä
Suklaapiirakka
Tyrnisorbettia, paahdettuja hasselpähkinöitä ja tyrnikaramellia
45 €
Blini
Merilevämätiä, smetanaa, punasipulia ja sitruunaa
Kantarellitäytetty tortellini
Vaahtoinen sieniliemi, juurikkaita, friteerattua salviaa ja ruskistettua voita
Sokerissa & kanelissa paistettua omenaa
Vaniljajäätelöä, vadelmaa ja omenasiirappia