
Gruppmenyer
Vi byter menyer fyra gånger om året och vi planerar dem efter säsongens råvaror. Vi använder oss helst av närproducerade produkter.
Gruppmenyer erbjuds till grupper på minst 10 personer. Samma meny bör väljas åt hela sällskapet. Vi ber er beställa menyn fem dagar på förhand. Slutgiltigt antal personer, eventuella allergier och specialdieter meddelas senast två dagar före besöket.
Vit sparrissoppa
Räksallad, krispig västerbottenost
Helstekt nötytterfilé
Rödvinssås, rostad potatis, broccoli, morot och vitlökssmör
eller
Stekt sikfile
Dillslungad nypotatis, hollandaisesås, sparris, pepparrot
Vitchokladmousse
Stekt sockerkaka, rabarberconsomme, jordgubbar, maräng
45 €
Sockersaltad sik, sikrom, rödlök, creme fraiche, surdegscrisp
Grillad nötinnerfile 180g
Rostad nypotatis, dijonsås med örter, bakad tomat, sparris
eller
Abborre
Dillsmörsås, krokett på rökt abborre, abborre ballotine, sparris, chili, ny potatis
Crème brûlée
Havtornssorbet, rostade hasselnötter och havtornskola
58 €
Vit sparrissoppa
Krispig västerbottenost
Gnocchi
Svampragu, salvia pesto, citron, sparris
Vitchokladmousse
Stekt sockerkaka, rabarberconsomme, jordgubbar, maräng