Gruppmenyer
Vi byter menyer fyra gånger om året och vi planerar dem efter säsongens råvaror. Vi använder oss helst av närproducerade produkter.
Gruppmenyer erbjuds till grupper på minst 10 personer. Samma meny bör väljas åt hela sällskapet. Vi ber er beställa menyn fem dagar på förhand. Slutgiltigt antal personer, eventuella allergier och specialdieter meddelas senast två dagar före besöket.
Hummersoppa
Äppel & sellerisallad
Helstekt nötytterfilé
Rödvinssås, rostad potatis, broccoli, morot och vitlökssmör
eller
Stekt sikfile
Kantereller, brynt smör-hollandaise, soyamarinerad forellrom, morot och silverlök
Socker & kanelstekt äpple
Bernys vaniljglass, hallon och äppelsirap
45 €
Sockersaltad sik, kvarken sikrom, rödlök, creme fraiche och surdegskrisp
Kantarellkrokett, västerbottenostcremé, jalapeno, silverlök och friterad rotselleri
Friterad abborre, dillmajonnäs och syltad chili
Får från Norra Vallgrund (nattbakat)
Örtsky, potatiskaka, picklad rotselleri, morot och rostad vitlökscreme
Chokladpaj
Havtornssorbet, rostade hasselnötter och havtornskola
45 €
Blini
Tång rom, smetana, rödlök och citron
Kantarellfylld tortellini
Skummig svampbuljong, betor, friterad salvia och brynt smör
Socker & kanelstekt äpple
Vaniljglass, hallon, äppelsirap